Udgivet i Skriv en kommentar

4 fordele ved at leje en computer

I denne artikel kan du læse om fordele ved at leje en Gaming pc, fremfor at købe en permanent og eje den. De første fire fordele er listet herunder, og der er mange flere at komme efter. Mon ikke at vi i fremtiden ejer mindre og lejer mere? Det er i hvert fald et interessant tanke eksperiment. Hvis du er interesseret i at læse mere om mulighederne for at leje en computer, kan du besøge it-noerden.dk.

1. Du skal give mindre i første omgang

Det beløb, du lægger på borde i første omgang, er langt lavere, end hvis du skulle købe en splinterny gaming computer. Det er en fordel, da du ikke behøver at spare op først. En anden fordel er, at du giver så lidt, så du fx kan leje computeren i et halvt år eller et helt år, og så har du stadig sparet mange penge.

2. Du har billig adgang til en meget god computer

Jo bedre computer, du vil have, jo dyrere bliver det også. Alle de forskellige dele koster meget, jo bedre de er. Men med en lejet computer har du hurtig og let adgang til et monster af en maskine til et ret beskedent beløb om måneden i forhold til fuldprisen for en ny computer.

3. Du skåner miljøet

Ved at leje, skåner du miljøet, da du bidrager til, at computer går på omgang. Du lejer måske en computer, som mange andre før dig har lejet. Når du ikke skal bruge computeren længere, og vælger at aflevere den tilbage, vil en anden ude i landet få helt ny glæde af computeren. Det er et grønt økosystem, hvor der ikke produceres nyt for at tilfredsstille forbrugere.

4. Du kan levere computeren tilbage efter behov

Når du lejer en computer, betaler du for hver måned. Det er altså en ret fleksibel løsning, hvor du hele tiden, når en måned er gået, har mulighed for at vurdere, hvad dit behov er. Hvis dit behov falder, eller du ganske enkelt ikke har tid på et tidspunkt, leverer du blot computeren tilbage.

Det smarte ved denne løsning er også, at du fx kan leje en computer i to måneder, hoppe en måned over og leje igen måneden efter. Måske det passer perfekt sammen med dit liv, hvor du i tide og utide har travlt med andre ting og ikke ret meget tid til at spille computer. Forestil dig hvor mange penge, du sparer i længden, fremfor at købe en helt ny maskine til mange tusinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *